Tridesetak kotlića na Zalešću, Muralist, Frkanovčani i Onix najbolji

>> Tridesetak kotlića na Zalešću, Muralist, Frkanovčani i Onix najbolji
>> Tridesetak kotlića na Zalešću, Muralist, Frkanovčani i Onix najbolji

Danas je na ribnjaku Zalešće u Murskom Središću u sklopu programa Ljeto uz Muru, održano tradicionalno kuhanje gradskog kotlića po izboru udruga, društava i pojedinca. U zaista lijepom i ugodnom ambijentu uz jezero na Zalešću u tridesetak kotlića pripremljeni su gulaši, bograči i paprikaši koji su potom podijeljeni brojnim posjetiteljima.

Slobodna je procjena kako se u jednom trenutku na Zalešću našlo preko tisuću posjetitelja koji su u “hipu” ispraznili kotliće izvrsnog jela. Premda kuhanje kotlića nije imalo natjecateljski karakter, među posjetiteljima i novinarima otvorena je rasprava o tome tko je skuhao najbolje jelo.

Ako je suditi po broju ljudi koji su konzumirali jelo iz određenog kotlića te po našem iskustvu među odličnim kotlićima najbolji su bili kotlići Muralista, Frkanovčana i Onixa. Priredbu je razgledao i središćanski gradonačelnik Dražen Srpak sa suprugom, koji je ustvrdio kako je Gradski kotlić, središnji događaj Ljeta uz Muru 2014., te je zahvalio svim sudionicima i uputio čestitku gradskoj Turističkoj zajednici i djelatnici Dolores Vrtarić koja je animirala udruge, društva i pojedince da obogate ovogodišnji program Ljeta uz Muru koji traje do iduće nedjelje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije