Put prema moru: Pojačan promet na autocesti Goričan – Zagreb

Višekilometarske kolone stvorile su se danas na brojnim naplatnim postajama u Hrvatskoj. Kako javlja HAK, kolona vozila na autocesti A4 Zagreb-Goričan pred naplatnom postajom Sveta Helena u smjeru Zagreba duga je oko 2 km.

Na naplatnim postajama Lučko kolona vozila na ulasku na autocestu A1 iz smjera Buzina duga je oko 8 km, a iz smjera Jankomira oko 3km, dok je na izlazu s autoceste, u smjeru Zagreba, kolona vozila duga oko 5 km.

Zbog pojačanog prometa policija djelomično preusmjerava promet na naplatne postaje Demerje u smjeru Zagreba, gdje je samo danas moguće plaćati cestarinu i u gotovini.

Na autocesti A3 Zagreb-Lipovac u zoni naplatne postaje Lipovac prema graničnom prijelazu Bajakovo kolona je duga oko 7 km.

Na Istarskom ipsilonu od naplatne postaje Umag prema graničnim prijelazima Kaštel i Polovanija kolona vozila duga je oko 5 km. Pojačan je promet i u smjeru Pule, no za sada nema dužih čekanja. Pojačan je promet i na naplatnim postajama Lupoglav, u oba smjera.

Promet je pojačan na autocesti A4 Zagreb-Goričan, u smjeru Zagreba, A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka, A2 Zagreb-Macelj u smjeru Zagreba, A1 između čvorova Lučko i Bosiljevo 2 u oba smjera te na Krčkom mostu gdje su mogući povremeni zastoji u smjeru kopna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije