Dani dobravskog ljuka bit će održani 31. kolovoza

Organizacijski odbor manifestacije 8. Dana dobravskog ljuka i ekološke proizvodnje održao je sastanak vezano uz organizaciju iste. Dogovoreno je da će se manifestacija ove godine održi u nedjelju, 31. kolovoza 2014. godine u dvorištu Doma kulture “Zalan” u Donjoj Dubravi.

Otvorenje bi bilo u 11,30 sati, a predavanje o ljekovitostima i nutritivnim svojstvima ljuka u 15 sati, uz novost da će se ove godine predstaviti udruga gost izlagača. Organizator manifestacije je Općina i općinske udruge: UHVDR-a, Udruga žena, Udruga umirovljenika, KUD Seljačka sloga, Crveni križ i Puhački orkestar, a suorganizator Udruga “Duga” Čakovec.

Izlaganje na manifestaciji je besplatno, a krajnji rok prijave je 27. kolovoza 2014. godine u prostorijama Općine, općinski email ili mob. 098 971 5317 (Josip Sabol).

Sastanku su se odazvale sve udruge, pa je svaka je od njih dobila određeni zadatak u organizaciji manifestacije.  Ista je i ove godine kandidirana za sufinanciranje od strane Ministarstva poljoprivrede te Međimurske županije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije