Svaka čast: Općina Šenkovec djeci kupuje školske udžbenike

Socijalnu osjetljivost i brigu za svoje mještane svakodnevno dokazuju čelnici Općine Šenkovec čemu u prilog ide i najnoviji potez.

Tako je na prijedlog načelnika Saše Horvata, općinsko Vijeće Općine Šenkovec na svojoj 11. sjednici donijelo je odluku za kupnju školskih udžbenika (nisu uključene radne bilježnice i ostali radni materijal) učenicima od prvog do osmog razreda Osnovne škole Petar Zrinski u Šenkovcu čiji roditelji imaju prebivalište na području općine Šenkovec.

Škola će dostaviti popis svih svojih učenika koji imaju prebivalište na području Općine Šenkovec. Nakon što roditelji kupe udžbenike, uz predočenje osobne iskaznice, novac potrošen za kupnju udžbenika dobiti će na svoje tekuće račune.

Roditelji će se također pismeno obvezati na vraćanje udžbenika u očuvanom i urednom stanju nakon završetka školske godine kako bi se udžbenici mogli iskoristiti u narednoj godini.

Općinsko Vijeće prihvatilo je odluku kako bi pomoglo svojim mještanima koji su roditelji ali i kako bi Općina Šenkovec još jednom dokazala kako brine za obrazovanje i svoje najmlađe mještane.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije