Klasa pesimist: Međimurci točno prognozirali o Hrvatskom plasmanu na SP

Hrvatska nogometna reprezentacija jučerašnjim porazom od Meksika rezultatom 1-3 oprostila se od nastupa na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu. Iz naše skupine A u osminu finala prošli su prvoplasirani Brazil te drugoplasirani Meksiko.

I danas komentari po društvenim mrežama, portalima, medijima, ulici, kafićima ne jenjavaju. Jesmo li se precijenili ili jučer jednostavno nije bio naš dan? Bilo kako bilo, čast je što smo kao nogometna reprezentacija izborili nastup među 32 najbolje ekipa na svijetu i što je globalna javnost ponovno gledala kockice na djelu. Odličan publicitet ne samo za naš nogomet i turizam, već i za sve ostale sudionike na područjima gospodarstva, sporta i kulture.

Prije početka Svjetskog prvenstva, uputili smo putem portala eMedjimurje.hr anketno pitanje kako će reprezentacija Hrvatske odigrati na nogometnom SP u Brazilu.

Od prikupljenih 1032 glasa, njih 44% prognoziralo je da ćemo svoj nastup završiti u grupi A. Da ćemo proći u osminu finala vjerovalo je, osim našeg prognostičara Ivana Ištvanovića – Škore i 24% glasača. Rezultate ankete pogledajte u nastavku:

Sljedeća anketa glasi: Idete li na ljetni godišnji odmor? Odgovoriti možete s desne strane u sidebaru kod rubrike Društvo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije