Predstavlja opasnost: Odakle se i zašto stvorila rupa u centru Čakovca?

Osvježeno 17.6.2014. u 11:30 sati:

– Ovako izgleda zaista velika opasnost za sve a posebno djecu, bicikliste… Sreća da ipak gledam kuda stajem. Nadam se da znate da je ovo ulaz u zgradu sindikata… Poduzmite nešto! – obratila se u našu redakciju čitateljica A.P. koja se u ponedjeljak u centru Čakovca “susrela” s rupom na kolniku.

Odgovor na pitanje kako se stvorila rupa potražili smo kod direktorice  GKP Čakom d.o.o. Snježane Tkalčec Avirović, mag.iur.

– Koliko sam uspjela saznati glede pitanja čitateljice, problem, odnosno “rupa u centru Čakovca” jest utvrđena i od nadležnih gradskih službi koje su odmah izdale nalog GKP ČAKOM d.o.o. za stavljanjem poklopca na šahtu.

GKP ČAKOM d.o.o. će danas pribaviti poklopac te se očekuje da će tijekom današnjeg dana “rupa u centru Čakovca” nestati. Koliko sam upoznata, nadležni iz gradskih službi, markirali su štapom to mjesto tako da je nekakvo upozorenje na predmetnu opasnost postavljeno – kaže Tkalčec Avriović.

Smatra da je čitateljica u pravu da takva mjesta predstavljaju veliku opasnost po prolaznike. No, tužna je okolnost, ističe, da je takav nalaz čitateljice zapravo posljedica kaznenog djela krađe onih koji namjeravaju prodati poklopac šahta kao sirovinu.

Kao što je obećano, današnji radovi privedeni su kraju, što se može vidjeti na sljedećim fotografijama:

 


Fotografije uočene rupe

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije