Svetomartinske mažoretkinje iznimno uspješne u Samoboru

Svetomartinske mažoretkinje su po prvi puta sudjelovale i natjecale se na međunarodnom natjecanju mažoretkinja i twirlinga u Samoboru. Festival mažoretkinja i twirlinga “SAMOBORfest 2014” organiziraju Samoborske mažoretkinje te Športski twirling klub Samobor već pet godina.

U iznimno bogatom natjecateljskom programu u kojem se natjecala 21 ekipa iz Slovenije, Češke i Republike Hrvatske, Svetomartinske mažoretkinje sudjelovale su kroz sljedeće kategorije te ostvarile izniman rezultat : Accessories solo kadeti (Lara Bogdan – 1. mjesto), tradicionalni mažoret ples – kadeti (1.mjesto) i seniori (2.mjesto), zastave – seniori (2.mjesto) te pomponi – juniori (2.mjesto).

U pratnji su nam kao i svaki put do sada bili i roditelji mažoretkinja. Pripreme koje su bile iznimno naporne zbog vrlo zgusnutog rasporeda nakon državnog bile su iznimno uspješne jer 2 zlatne i čak tri srebrne medalje rijetko se osvajaju, a za što posebne zasluge ima trenerica i voditeljica Stanka Kutnjak.

– Ovo je izniman rezultat prije svega za sve naše mažoretkinje, njihove roditelje i trenericu i HKUU Sveti Martin, no ne manje važno i za naš kraj koji se i kroz ovaj vid natjecanja promovirao na ponos svih nas. – rekao je mr. Crnčec Dražen, prof., predsjednik HKUU Sveti Martin na Muri.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije