Ekipa prve pomoći ETŠ Čakovec ponovno najbolja u Sloveniji

Jučer je u Gornjoj Radgoni u Sloveniji održano XX. Regionalno natjecanje ekipa prve pomoći Crvenog križa i Civilne zaštite. Natjecanje su organizirali Ministarstvo obrane Republike Slovenije, Ispostava Uprave za zaštitu i spašavanje iz Murske Sobote te Crveni križ iz Gornje Radgone.

Natjecalo se ukupno 13 ekipa u 3 kategorije. U “C” kategoriji natjecala se i ekipa mladeži Ekonomske i trgovačke škole Čakovec. Ekipa u kojoj se bile Lana Kramar, Ana Baša, Nikolina Zrna, Karla Fekonja, Danijela Katarina Dominić i Ines Oreški s mentoricom Sašom Kraljić, prof., uvjerljivo je osvojila prvo mjesto i tako ponovila uspjeh s natjecanja iz 2012. godine.

U pripremi ekipe sudjelovali su dugogodišnji volonteri Gradskog društva Crvenog križa Čakovec Alenka Novak i Hrvoje Novak. Podršku ekipi dali su pročelnik Državne uprave za zaštitu i spašavanje Područnog ureda Čakovec Ladislav Söke, mag. ing. el. te voditelj Odjela za preventivne i planske poslove Državne uprave za zaštitu i spašavanje Područnog ureda Čakovec Ferid Kašmo, mr. sc.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije