FOTO: Leonora Kuqi i Josip Mezga pobjednici Najglasa sjeverne Hrvatske

Hrvatska glazbena udruga “LIRA” Čakovec organizirala je natjecanje pjevača amatera na prostorima sjeverne Hrvatske. Prednatjecanja su bila redom u Gradu Prelogu, Općini Domašinec, Općini Štrigova, Gradu Novi Marof, Općini Orehovica te u Gradu Čakovcu.

U finalee se plasiralo devet pjevača u konkurenciji juniora i devet natjecatelja u konkurenciji seniora. Sve priredbe snimala je Varaždinska televizija te u svom programu (ponedjeljkom) organizirala telefonsko glasovanje. Samo finale je održano protekle subote u kavani “Admiral” u Čakovcu. Na svim prednatjecanjima i u finalu natjecatelje je pratio band “Noćna smjena”.

U juniorskoj konkurenciji plasman je ostvarilo devet djevojčica, dok se u seniorskoj konkurenciji u finale plasiralo pet ženskih osoba i četiri muške. Pobjedu u mlađim kategorijama po ocjenama žirija ostvarila je Leonora Kuqi iz Vugrišinca, a u seniorskoj konkurenciji Najglas Sjeverne Hrvatske je Josip Mezga iz Domašinca.

Pobjednička priznanja najboljima uručili su gradonačelnik Čakovca Stjepan Kovač i zamjenik međimurskog župana Zoran Vidović, dok je program vodio Vanja Ovčar.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije