Međimurska podrška Vatrenima: Genadešus snimo spot za pjesmu “Hrvatska”

Inspirirani euforijom koja se povećava približavanjem predstojećeg Svjetskog prvenstva u Brazilu, grupa Genadešus je snimila novu navijačku pjesmu “Hrvatska”.

Grupa već ima iza sebe album “Hajdi Heidi” u izdanju Croatia recordsa, te je s naslovnom pjesmom s tog albuma sudjelovala na Radijskom festivalu. Genadešus je 2008. godine snimio navijačku pjesmu “Vatreni naprijed” za koju je snimljen video spot koji je izuzetno dobro primljen u medijima, a nadasve na CMC-u.

“Vatreni naprijed” je bila objavljena na tri kompilacije najboljih navijačkih pjesama pod kapom Croatia Records-a, HNS-a i RTL-a: Srce vatreno, Mi smo prvaci te RTL manija. Članovi benda odlučili su se na korak dalje…

Nošeni dobrom vibrom i nadahnuti plasmanom Vatrenih na Svjetsko prvenstvo u Brazilu, snimili su pjesmu pod nazivom “Hrvatska” koja će biti objavljena na novoj kompilaciji najboljih navijačkih pjesama pod okriljem Croatia Records-a.

Za pjesmu “Hrvatska” je u petak 23. svibnja 2014. na sportskim terenima u Nedelišću snimljen i video spot na čije se snimanje odazvao veliki broj navijača i fanova što je pridonijelo pravom navijačkom ugođaju na setu.

Snimljeni spot će biti emitiran na CMC-u, te ostalim televizijama, portalima, YouTube-u i na društvenim mrežama od idućeg tjedna. Premijera spota na našem portalu bit će idućeg tjedna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije