Glasovanje za najlajk maturantski razred traje još u petak!

I ove godine međimurski internet portal eMedjimurje.hr i Disko klub Šampion nagrađuju najlajkanije razrede maturanata!

Trenutno je na vodećem mjestu sa po 811 glasova 4.A, ekonomisti iz Ekonomske škole Čakovec, a za petama sa 718 glasova su im kolege iz 4.UR, upravni referenti iz iste škole. Na trećeme mjestu sa 667 glasova je 4.ST iz Tehničke škole Čakovec, na četvrtom sa 617 glasova 4.D iz Srednje škole Čakovec, a na petom 4.EK iz Srednje škole Prelog sa 503 boda. Naravno, ovo pišemo u četvrtak u 19.20 sati, a situacija se mijenja iz sata u sat.

Osigurane su nagrade za prva tri najlajka razreda, a tko će biti među sretnicima, saznat ćemo u petak u pola noći u Šampionu na proglašenju!

>>> Pratite tijek glasovanja te podržite maturante svojim “lajkom”!

U ponedjeljak je u srednjim školama Međimurske županije organizirano fotografiranje maturantskih razreda u njihovim odorama i prema najavi, a danas (utorak, 13. svibnja 2014.) započelo je glasovanje na Facebook profilu portala eMedjimurje.hr (klikom na ikonicu “Naj maturanti”) gdje će razredi maturanata čije fotografije prikupe najviše glasova biti nagrađeni bogatim nagradama!

Osnovne informacije:

  • Glasovati se može do petka, 16.5.2014. u 23:59 sati
  • Prikupljamo glasove (desni donji kut na svakoj fotografiji maturanata)
  • Moguće je glasovanje i putem mobilnih uređaja
  • Detalji o nagradama nalaze se niže u tekstu

>>> Direktno možete pristupiti svim fotografijama i na ovom linku

Prva nagrada je adrenalinski dan za cijeli razred u Accredu centru u Zasadbregu te ulaznice za cijeli razred po izboru za nadolazeći koncert u Šampionu!

Tradicionalno najbolje, najveće, najljepše i jednostavno nezaobilazne maturantske fešte i ove godine za vas organizira Disko klub Šampion! Tako u srijedu 14. svibnja organiziraju Predmaturanski party kao zagrijavanje za kraj škole i najveći tulum u maturantskim odjelima u sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

Neponovljiva, nezaboravna, jedna i jedina maturantska fesšta za kraj škole zakazana je za petak 16. svibnja uz Završni maturantski party.


Bogate nagrade za najbolje maturantske razrede

Najbolji maturantski razredi Završnog maturantskog party osvajaju nagrade:

1. Adrenalinski dan u Accredo Centru,Zasadbreg + ulaznice za koncert po izboru za cijeli razred u Šampionu
2.  Nagrada sponzora u vrijednosti od 500 kuna + ulaznice za koncert po izboru za cijeli razred u Šampionu
3. Nagrada sponzora u vrijednosti od 300 kuna + ulaznice za koncert po izboru za cijeli razred u Šampionu

Napomena: Ulaznice za koncert po izboru treba iskoristiti do kraja godine i vrijedi za sve koncerte koji će se održati u Šampionu osim za koncert Lepe Brene 18. lipnja.

Oni razredi koji se ne zatektnu u našoj fotogaleriji i koje nekim slučajem nisu dospjele u galeriju za foto natječaj – fotografije za objavu šalju na email: info@emedjimurje.hr. Ovim putem pozivamo i zainteresirane maturantske razrede iz susjednih županija!

Ulaz u Šampion je gratis za oba dana, a u srijedu i petak očekuju vas vrijedne nagrade sponzora: Acredo Centra, Ožujskog, Jamnice, Frizerskog Salona INSTILE, a dijelit će se i ulaznice za predstojeće koncerte u DC Šampion te bonovi za piće kao i mnoge druge nagrade!


Organiziran prijevoz autobusima

Za sve maturante organiziran je prijevoz autobusima. U srijedu vas busevi čekaju kod hotela Park na parkiralištu od 18 sati pa nadalje. Cijena povratne karte je 15 kuna, dok je karta za dva dana 25 kuna. Karte za bus mogu se kupiti u Millenium-u ili kod voditelja svih škola ili na dan ispred busa, (radi organiziranja dovoljnog broja buseva bilo bi poželjno kupiti kartu prije da se zna koliko buseva treba organizirati da ne bi bilo dugog čekanja).

Busevi će voziti svakih 15 minuta, a u petak vas čekaju kod GOC-a oko 18:30 sati i kreću poslije Coolijade. Uz sve to, u Šampionu vas očekuje izbor naj maturanta, najorginalnijih odora, brojne i nagrade i dakako piće po pristupačnim cijenama.

Vidimo se jer ovu su dani koji se pamte i nikada ne zaboravljaju!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije