Savez udruga osoba s invaliditetim u bolnici otvorio Info točku

Savez udruga osoba s invaliditetim Međimurske županije Međimurske županije tijekom 2014. provodi projekt “Imam informaciju – vladam situacijom!” koji financira Regionalna zaklada za lokalni razvoj Zamah.

Uz poboljšanje suradnje između organizacja civilnog društva i javnih ustanova osnovni cilj projekta je objedinjavanje informacija o uslugama socijalnog uključivanja djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom u lokalnoj zajednici. Lako dostupne i vidljive informacije o uslugama socijalnog uključivanja preduvjet su povećanja kvalitete života djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom te time i povećanja stupnja njihove socijalne uključenosti.

Ostvarivanju ciljeva projekta doprinosi i otvaranje Info točke dana 12. svibnja 2014. u prostoru Županijske bolnice Čakovec (kod centralnog prijema). Posjetitelji Info točke mogu od volontera dobiti informacije o redovnim aktivnostima udruga i ustanova uključenih u projekt te projektima i programima udruga kojima se pružaju usluge socijalnog uključivanja.

Informacije na Info točki su dostupne u terminima od 10 do 12 i od 13 do 15 sati, a iste se mogu dobiti i putem Info telefona 095 822 1139.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije