Štolceri s “tarzanom i svinjom” gostuju na festivalu u Rovinju

U Rovinju će 16 i 17. svibnja biti održan jubilarni 10. međunarodni festival amaterskih kazališta “Jadran 2014.” u organizaciji Hrvatskog sabora kulture i suorganizaciji Pučkog otvorenog učilišta Rovinj.

U gradskom kazalištu “Antonio Gandusio” nastupit će najbolje amaterske kazališne družine iz Italije, Bosne i Hercegovine, Vojvodine i Hrvatske, a Festival će otvoriti domaći ansambli –  rovinjski Dramski studio “Gandusio” i čakovečka Kazališna družina “Štolcer” s predstavom “Tarzan i svinja na posljednjoj večeri” autorice Kristine Štebih.

Održavanjem Međunarodnog festivala amaterskih kazališta istarska će publika i svi posjetitelji Istre, imati priliku uživati u značajnom kulturnom događaju koji se odvija u okviru FAKSA – Festivala Amaterskog Kulturnog Stvaralaštva – manifestacije kulturnog, edukativnog i zabavnog karaktera u organizaciji Maistre d.d., koja će obogatiti kulturnu ponudu grada Rovinja i Istarske županije.

Festival “Jadran 2014.” odvija se pod pokroviteljstvom Grada Rovinja i supokroviteljstvom Istarske županije te uz materijalnu potporu Ministarstva kulture RH i Turističke zajednice Grada Rovinja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije