Policija u petak provodi nadzor mopedista i motociklista

Iz Policijske uprave međimurske stiže obavijest da će u petak 9. svibnja u vremenu od 14 do 22 sati na području Policijske uprave međimurske policijski službenici Postaje prometne policije Čakovec provesti preventivno-represivnu akciju “Nadzor vozača mopeda i motocikla”.

Kako je ovih dana na prometnicama sve više vozača mopeda i motocikla spomenuta akcija će biti provedena kako bi vozačima mopeda i motocikala ukazali na poželjna ponašanja u prometu, a druge sudionike u prometu podsjetili na njihovu prisutnost na cestama te time povećali njihovu sigurnost u prometu na cestama.

Istog dana u vremenu od 17 do 22 sati, policijski službenici Postaje prometne policije Čakovec, povodom održavanja međudržavnog prvenstva parova u speedwayu, kod speedway stadiona Milenium u Donjem Kraljevcu održati će promotivno – preventivnu aktivnost. Na postavljenom info punktu policijski službenici posjetiteljima će dijeliti promotivni materijal, educirati ih o pravilnom ponašanju u cestovnom prometu, a moći će i provjeriti svoje negativne prekršajne bodove.

Uz info punkt bit će izložena oprema i vozila kojima se u nadzoru i kontroli prometa koristi prometna policija (presretač, službeni motocikli, uređaji za mjerenje brzine, alkometri, te simulator vožnje motociklom).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije