Boška Ban Vlahek imenovana voditeljicom Turističkog ureda Čakovec

U utorak 29. travnja 2014. godine održana je 1. konstituirajuća sjednica Turističkog vijeća Turističke zajednice grada Čakovca na kojoj je prihvaćen je i konstituiran novi saziv Turističkog vijeća na razdoblje 2014. – 2018.

Uz predsjednika Stjepana Kovača i novoimenovanog zamjenika predsjednika Romana Bogdana ostali članovi su: Gordana Lorencin, Tatjana Martinjaš, Miodrag Novosel, Snježana Petrović Tkalčec, Ivan Štefičar, Pero Vidović, Gordan Vrbanec i Drago Zadravec. Na sjednici Turističkog vijeća s dužnosti zamjenika predsjednika Turističke zajednice grada Čakovca razrješen je Gordan Vrbanec, a za novog zamjenika Predsjednika imenovan je Romano Bogdan.

Za voditelja Turističkog ureda Turističke zajednice grada Čakovca imenovana je Boška Ban Vlahek, dosadašnja djelatnica Ureda. Donesena je Odluka o dopunama i izmjenama Cjenika korištenja javnih površina za vrijeme održavanja programa u organizaciji Turističke zajednice grada Čakovca kao i Odluka o promjeni radnog vremena Turističkog ureda Turističke zajednice grada Čakovca.

Novo radno vrijeme Ureda biti će radnim danom od 8 do 17 sati, a subotom od 8 do 13 sati. U vrijeme ljetne sezone (1.6. – 1.10.) radno vrijeme Turističkog ureda TZ Čakovca je radnim danom od 8 do 19, a subotom od 8 do 13 sati.

Prihvaćeno je tromjesečno financijsko izvješće za razdoblje siječanj-ožujak 2014. godine te izvješća o radu Nadzornog odbora Turističke zajednice grada Čakovca od 6. ožujka 2014. te od 28. travnja 2014. godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije