Voliš život na dva kotača? Navrati u Lumini!

Svi ljubitelji biciklizma pozivaju se na zabavno-edukativno događanje u Lumini centar! Provjerite koliko ste spretan vozač i osvojite vrijedne nagrade Sportvisiona, saznajte što voze profesionalci, na čemu su vozili naši stari i još mnogo više u nedjelju, 4. svibnja.

Prepoznajući mnoge prednosti korištenja bicikla kao prijevoznog sredstva, Lumini će u nedjelju, 4. svibnja “ugostiti” Brdsko-biciklistički klub ASI Varaždin kako bi razveselio sve ljubitelje vožnje na dva kotača i dodatno podsjetio ostale na čari ovog ekološki prihvatljivog načina prijevoza. Da će svi prijatelji bicikla doći na svoje obećava bogati zabavno – edukativni program koji neće razočarati ni najzahtjevnije biciklističke znalce.

Od 10 do 13 sati u Luminiju saznajte ama baš sve o  biciklima. Koliko je vaš mališan dobar vozač na dva kotača, provjerite na poligonu spretnosti. Poligon je namijenjen klincima od 5 do 10 godina, a najspretnije i najbrže vozače vrijednim nagradama nagrađuje Sportvision. 

Ako želite postati stručnjak u jedan dan ne samo za biciklizam općenito već i za posebnu disciplinu brdski biciklizam, u tom pothvatu pomoći će vam predavanje o nastanku brdskog biciklizma i općenite informacije o ovoj aktivnosti. Ako vas pak muči kvar na biciklu skoknite do servisne savjetovaonice gdje će vas stručnjaci podučiti kako tome stati na kraj.

Isto tako možete saznati što voze  profesionalci na izložbi brdskih bicikala i opreme za natjecanja gdje ćete moći dobiti sve informacije o njima i saznati sve o tehnologiji u svijetu terenskog bicikliranja. Povratak u prošlost itekako će biti moguć na izložbi starinskih vintage bicikala od 9 do 19 sati. 

Pogledajte kako izgleda najstariji engleski bicikl iz 1892. poznatog naziva pauk ili “visoki kotač”, te ostale oldtimer atrakcije. Ovim zabavno – edukativnim događanjem Lumini centar na najbolji mogući način promiče biciklizam i njegov ekološki aspekt stoga ne propustite provesti aktivnu nedjelju u Luminiju jer ćete sigurno usvojiti pokoju zdravu naviku i podsjetiti se na ovaj sve popularniji način prijevoza.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije