FOTO: Godišnja skupština umirovljenika iz Donjeg Kraljevca

U nedjelju 27. travnja održana je redovna godišnja skupština Podružnice umirovljenika Donji Kraljevec. Skupština na kojoj se okupilo 120 članova održala se u Društvenom domu u Donjem Kraljevcu.

U udruzi su posebno ponosni što su im se odazvali gosti kojima ovim putem od srca zahvaljuju na lijepim riječima pozdrava i podrške. Skupštini se odazvao načelnik općine Donji Kraljevec Miljenko Horvat, predsjedica Udruge Umirovljenika Međimurske županije Nada Lovrec, predsjednik DVD-a D. Kraljevec Dragutin Glad, predsjenik Mjesnog odbora D. Kraljevec Mladen Blažeka te predstavnice MO D. Hrašćan Valentina Jurčec i Laura Bunc.

Udruga Pjesma svojim je nastupom uljepšala skupštinu prekrasnom izvedbom nekoliko pjesama baš kao i Marija Šavora čitanjem svojih stihova. Nakon prihvaćanja predloženog dnevnog reda sva su izviješća za proteklu godinu kao i plan i program rada za tekuću jednoglasno prihvaćeni.

Poslije službenog djela, ugodno druženje nastavljeno je uz večeru i muziku. – Hvala svima koji su na bilo koji način pomogli i sudjelovali na našoj skupštini – poručuju umirovljenici iz Donjeg Kraljevca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije