U četvrtak završni nastup polaznika radionica cirkuskih vještina

U četvrtak 24. travnja s početkom u 15 sati na varaždinskom će se Korzu održati ulični performans. Njega će upriličiti mladi polaznici radionica cirkuskih vještina, koje se u organizaciji Turističke zajednice Grada Varaždina, održavaju od 15. travnja, a sve u sklopu projekta Cirkus kao način života.

Ovom prigodom pozivaju pritom sve Varaždince da ih podrže u njihovom javnom nastupu te da u njemu i aktivno sudjeluju. Nakon što su u subotu odradili svoj prvi nastup, kada su kao anđeli podijelili svoje poruke dobrih emocija, ovo će im biti i finalna produkcija, po završetku desetodnevnih radionica.

Podsjetimo, radionice uličnog teatra, odvijaju se od 15. do 25 travnja, u organizaciji Turističke zajednice grada Varaždina, a vode ih članice uglednog grčkog teatra Helix, Katerina Vardakastani i Angeliki Dede.

Najbolji polaznici radionica za nagradu će u sklopu projekta otputovati u Novi Sad, a potom i u Atenu, gdje će imati novu prigodu naučiti kako što bolje iskoristiti stečene vještine, uz nove radionice i javne nastupe.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije