Zahvalni za najveći dar

Sinoć je u Dvorani Jehovinih svjedoka u Čakovcu održana najavljena svečanost Obilježavanje Kristove smrti. U cijelom svijetu se okupilo oko 20 milijuna prisutnih, a u našem gradu je preko dvije stotine posjetitelja pokazalo zahvalnost za najveći dar koji je čovječanstvo dobilo, žrtvu Božjeg sina Isusa Krista. Dvorana je bila ispunjena do zadnjeg mjesta, a atmosfera je bila vrlo svečana i dostojanstvena.

Kroz jednosatno predavanje je istaknuto zašto je uopće bila potrebna tako velika žrtva te kako nam ona može koristiti. Svi prisutni su potaknuti da još bolje upoznaju Božju Riječ Bibliju te da pokažu svoju zahvalnost Bogu tako da budu još bolji članovi društva, obitelji i prijatelji. Svima zainteresiranima je ponuđen besplatan biblijski tečaj.

Na kraju skupa upućen je poziv za sljedeći veći skup koji će se održati 27. travnja 2014. u 10 sati u Dvorani Jehovinih svjdoka u Ulici Tina Ujevića 16b u Čakovcu.

Tada će se iznijeti javno biblijsko predavanje zanimljivog naslova: “Zašto Bog pun ljubavi dopušta zlo?” Ulaz je slobodan za sve zainteresirane, a prilozi se ne sakupljaju. Više informacija o drugim aktualnostima mogu se naći na službenoj stranici jw.org.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije