Farmaceuti iz Međimurja i Varaždina na saboru HDFT u Poreču

Od 3. do 5. travnja 2014. u Poreču (hotel “Parentium”) održan je VII. sabor Hrvatskog društva farmaceutskih tehničara.

Tema stručnog skupa bila je “Zdravo i njegovano dijete – ulaganje u budućnost”, dok je naglasak stručnih sadržaja bio je na razvoju probavnog trakta, dišnih putova i kože kod novorođenčadi i male djece, te upoznavanje s najčešćim bolesnim stanjima vezanim uz navedene teme o čemu su govorili brojni stručnjaci, a među njima je bila prim. Marija Jungvirth, dr.med. – spec. gastroenterologije iz ŽB Čakovec.

Oko petsto sudionika imalo je prilike iskoristiti znanje vrhunskih stručnjaka s područja medicine i farmacije, a farmaceutske tvrtke su se potrudile promotivnim programom predstaviti svoje proizvode i nova saznanja o njima. Hrvatsko društvo farmaceutskih tehničara djeluje kao stručna i neprofitna udruga u kojoj se svi poslovi obavljaju potpuno volonterski i ove godine slave šezdeset godina postojanja.

Okupljaju više od tisuću članova, a rad društva organiziran je kroz podružnice. Na ovom događaju je bilo 30-tak farmaceuta iz Varaždinske i Međimurske županije koji su se doma vratili bogatiji za nove, korisne i kvalitetne informacije koje mogu primijeniti u svom svakidašnjem radu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije