Besplatne tjedne radionice Fotografije i Blendera 3D u ACT-u

Udruga Autonomni centar – ACT iz Čakovca u sklopu svog programa za javnost pod nazivom act.klub organizira tjedne radionice Fotografije i Blendera 3D.

Radionice su namijenjene svima koji žele saznati više o digitalnoj fotografiji i kreiranju trodimenzionalnih virtualnih svjetova kao i konkretnih objekata. Radionica Fotografije održava se svaki utorak od 18 do 20 sati, a radionica Blendera 3D svaku srijedu od 18 do 20 sati u prostorijama udruge ACT u Čakovcu (Dr. Ivana Novaka 38, zgrada Starog hrasta, 1. kat).

Za tjedne radionice nije potrebna prijava, svi zainteresirani slobodno mogu doći. Voditelj radionica je Milivoj Kuhar, član udruge Multimedij. Osim radionice Fotografija i Blendera 3D,  u sklopu programa act.klub održavaju se i mnoge druge aktivnosti, npr. filmska radionica, likovna radionica, radionica izrade vlastitih elektroničkih naprava, radionica recikliranja tekstila, novinarska radionica i književni klub, a više informacija o radionicama i kako se na njih prijaviti možete dobiti putem emaila: edukacija@actnow.hr.

Sve radionice u sklopu programa act.klub-a su za sudionike/ice besplatne. Program act.klub provodi se uz potporu Ministarstva socijalne politike i mladih i Ministarstva kulture. Aktivnosti programa dostupne su na web stranici udruge Autonomni centar – ACT.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije