Doživite Uskrs u Luminiju uz mnoštvo nagrada

Upustite se u potragu za Lumini pisanicama, zavrtite kolo sreće i osvojite mnoštvo nagrada – Budite dio uskrsnih zbivanja od 11. do 19. travnja i razveselite se s cijelom obitelji u Lumini centru!

Povodom uskrsnih blagdana Lumini centar priredio je mnoštvo aktivnosti, zabave, nagradnih igara i super provod za male i velike posjetitelje. Tako će svi ljubitelji Lumini centra moći iskušati svoju sreću od 11. do 19. travnja kada će imati priliku sudjelovati u potrazi za Lumini pisanicama, zavrtiti kolo sreće i osvojiti brojne nagrade.

U nadolazeće proljetne praznike Lumini centar će unijeti mnogo veselja i klincima i klincezama kojima je osiguran dobar provod u sklopu Lumini Uskrsnog partya 13. i 19. travnja. Svi posjetitelji natjecateljskog duha već od 11. travnja mogu se uključiti u potragu za Lumini pisanicama u sklopu koje imaju priliku pronalaskom jedne osvojiti poklon bon u iznosu od 100 kuna koji se može podignuti na info pultu Lumini centra.

Sretni “vlasnik” Lumini pisanice moći će iskoristiti poklon bon u narednih mjesec dana u trgovinama hipermarket Victus Lumini, United Colors of Benetton, s. Oliver, Bulevar, Algoritam, Shoebox, dm, Europa 92, Pizzeria Fortuna 2, Gaastra, Galeb, Ghetaldus, Posteljina.hr, Galileo, Planet obuća, Sandra i Toni, Top Shop i UPIM, a od 18. travnja i u trgovini Next.

Osim potrage za Lumini pisanicama svi posjetitelji će moći provjeriti jesu li sretne ruke vrtnjom kola sreće također od 11. travnja. Iskoristite ovu priliku jer se pruža svakome tko u razdoblju od 11. do 19. travnja bilo gdje u Lumini centru potroši iznos od 100 ili više kuna. Dovoljno se s računom pojaviti na info pultu i okušati sreću!

Na poljima kola sreće mogu se očekivati Cinestar s nagradnim paketom filmova na DVD-u, Shoebox koji nagrađuje prvog dobitnika s 50 posto popusta, Galileo s 40 posto popusta na gotovinu i Next s 30 posto popusta, dm s nagradnim kišobranom ili ručnikom za 10 dobitnika, Accessori Donna i Pizzeria Fortuna s 10 posto popusta, hipermarket Victus Lumini s poklon popustom u iznosu od 20 kuna za 20 kupaca, Gaastra s 30 posto popusta, Galeb s poklon bonom od 100 kuna za prvog dobitnika, United Colors of Benetton s 10 popusta za tri dobitnika, Ghetaldus s 10 posto popusta na dioptrijske okvire i sunčane naočale, te UPIM, Top Shop i Mis s 20 posto popusta.

Ugodna iznenađenja neće zaobići niti mlade posjetitelje Luminija i sve one koji se tako osjećaju na Lumini Uskrsnom partyu 13. travnja i 19. travnja, od 17 do 20 sati kada će moći uživati u raznoraznim tematskim aktivnostima poput slikanja sa zecom, oslikavanja lica, kreativnim radionicama i mnogim drugim zabavnim sadržajima.

Stoga ne propustite nikad zabavnije proljeće u Lumini centru koje će bez sumnje razveseliti svakog člana obitelji svojom raznolikom ponudom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije