Prvo i dva treća mjesta za Mažoretkinje Nedelišća u Samoboru

Mažoretkinje Nedelišća su prošlog vikenda, 30. ožujka, sudjelovale na 12. Regionalnom prvenstvu mažoretkinja sjeverne Hrvatske u Samoboru. Natjecale su se sa kadetskim i seniorskim sastavom u konkurenciji mažoret timova iz Grada Zagreba, Koprivničko-Križevačke, Krapinsko-zagorske, Međimurske, Varaždinske i Zagrebačke županije.

Samoborsku sportsku dvoranu ispunile su raznobojne odore mažoretkinja iz Zagreba, Jastrebarskog, Samobora, Klinča Sela, Sesveta, Krašića, Pisarovine, Kotoribe, Stupnika, Oroslavja i naravno Nedelišća. U jakoj konkurenciji seniorke su zauzele peto mjesto, u solo kategoriji Lucija Novak se plasirala na treće mjesto, a najbolji rezultat postigle su Ivana Hajdinjak i Aleksandra Toplek osvojivši prvo mjesto u duo kategoriji.

Kadetkinje su se popele na treće mjesto i odnijele brončani pehar za Nedelišćanke čime su dokazale da Mažoretkinje Nedelišća imaju sjajni natjecateljski pomladak koji iz godine u godinu postiže sve bolje rezultate. Mažoretkinje nakon kratkog odmora započinju s pripremama za Državno prvenstvo koje će se održati 2. do 4. svibnja u Vinkovcima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije