Kristina Bajs i nadalje vodi Udrugu mladih Mihovljan

Proteklog vikenda održana je  druga godišnja skupština Udruge mladih Mihovljan. Skupštinu je vodila predsjednica udruge Kristina Bajs koja je na samom početku pozdravila goste.

Predsjednica je posebno pozdravila predstavnika Međimurske županije Alena Kajmovića, nezavisnog vijećnika u Gradskom vijeću Grada Čakovca Predraga Kočilu, predsjednika Mjesnog odbora Mihovljan i predsjednika vatrogasaca Josipa Jezernika, te predstavnike nogometnog kluba Sloboda, streljaštva, Udruge umirovljenika podružnice 1203 i predsjednika Vladimira Gunca, Kluba mladih Pustakovčan i predsjednika Filipa Strahiju, Udrugu mladih Mali Mihaljevec i predsjednika Vedrana Kovačića, Udrugu mladih Otočanci Otok i predsjednika Miljenka Blaženčića, Udrugu mladih Šenkovec i predsjednicu Kristinu Zadravec, Udrugu mladih Vratišinec, te Mlade iz Kobilja (Slovenije) i predsjednika Boruta Bukovca.

Nakon pozdravnih riječi podpredsjednica Božica Dovečer, tajnik Almir Mahmutović i predsjednica Nadzornog odbora Ivona Vugrinec pročitali su izvješća o radu udruge protekle 2013. godine koja im je bila vrlo aktivna te daljnje planove rada za 2014.godinu gdje su naveli humanitarne akcije, organizacije turnira, radionice, uređenje svoje prostorije, uređenja okoliša i priključivanje u razne akcije ostalih udruga tijekom godine i nadaju se još uspješnijoj godini koja je ispred njih. 

Predsjednica se posebno zahvalila Udruzi mladih Mali Mihaljevec i Šenkovec na aktivnoj suradnji tijekom cijele godine i međusobnom pomaganju. Zahvalila je i sponzorima koji su im pomagali da što bolje odrade svoje zadatke.

Ovo je ujedno bila i izborna skupština a za predsjednicu je ponovno izabrana Kristina Bajs koja je zahvalila članovima na ukazanom povjerenju, potpredsjednica je i nadalje Božica Dovečer, za tajnika je izabran Almir Mahmutović, dok je nova blagajnica Mateja Vugrinec. Nakon skupštine gosti su ostali na prigodnom domjenku i druženju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije