Puhački orkestar Općine Donja Dubrava lani odradio 16 nastupa

U nedjelju 16. ožujka u Domu kulture Zalan održana je redovna godišnja skupština Puhačkog orkestra Općine Donja Dubrava.

U svom izvješću o radu u protekloj godini predsjednik Vedran Klarić s ponosom je istaknuo 16 prošlogodišnjih nastupa orkestra. Umjetnički voditelj orkestra prof. Antun Horvat osvrnuo se na rad s djecom. Lijepu vijest prisutnima je priopćio načelnik Općine Dražen Miser. S konzervatorima je nađeno rješenje i nastavit će se bojanje zidova u zgradi Zalan te će se obnoviti i prostori koje sada koristi orkestar.

Skupštini su, uz članove orkestra i načelnika, prisustvovali predsjednik Općinskog vijeća Zlatko Haramija i predsjednici ostalih donjodubravskih udruga. Na kraju Skupštine uručene su zahvalnice svima koji su na bilo koji način pomogli  u njihovom radu.

Zahvalnice su primili: Međimurska županija (župan Matija Posavec), Općina Donja Dubrava, Đuro Pačandi, Josip Radmanić, Đuro Šimunić, Marko Karloci, Ivan Rusak, Ivan Brljak, Antun Horvat, prof. Miljenko Rusak i Josip Novak iz Chicaga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije