Malonogometni turnir zvijezda za izgradnju regionalnog centra

U srijedu 19. ožujka održana je konferencija za novinare na kojoj je najavljen Malonogometni humanitarni turnir koji će se održati u subotu 22. ožujka s početkom u 16 sati u sportskoj dvorani Spa & Sport Resorta Sveti Martin.

Na konferenciji su prisustvovali Tamara Peras – autorica humanitarnog projekta i organizatorica turnira, Višnja Horvat iz Udruge za sindrom Down MŽ, Ivica Pucar – kazališni i televizijski glumac koji je sve prisutne pozdravio ispred glumačke ekipe koja će na turniru i zaigrati te dr. Milan Milošević –predsjednik Doktorskog nogometnog kluba DNK Zagreb.

Malonogometni turnir organizira se s ciljem prikupljanja sredstava za izgradnju regionalnog centra za djecu s posebnim potrebama koji će djelovati za potrebe triju najsjevernijih hrvatskih županija. Svoju podršku projektu do sada su izrazili mnogi, od kojih valja izdvojiti zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, Međimursku županiju, Varaždinsku županiju, Grad Čakovec, Grad Varaždin te grad Ludbreg.

Igrat će šest ekipa koje čine poznate medijske ličnosti, hrvatski glumci, članovi Doktorskog nogometnog kluba, članovi Međunarodne policijske organizacije (IPA) i jedna ekipa ispred Grada Čakovca. Tamara Peras je naglasila kako je ovo samo jedan u nizu humanitarnih projekata koji se organiziraju s ciljem prikupljanja sredstava za izgradnju centra, te je ujedno i najavila veliki humanitarni koncert koji će se održati u rujnu.

Na turniru će se ujedno i obilježiti Svjetski dan osoba s Downovim sindromom koji pada u petak 21. ožujka. Ulaz je besplatan, a sve donacije koje se prikupe idu za izgradnju centra koji će pomoći stotinama djece s posebnim potrebama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije