Demantij Vladimira Horvatića na članak o bacanju smeća

U našu redakciju stigao je demantij Vladimira Horvatića na članak “Sramota: Tko to baca smeće na puteljku između N.S.Rok i Mačkovca?” koji je na našem portalu objavljen 13. ožujka. Demantij objavljujemo u nastavku.

“Oštro demantiram bilo kakvu vezu s odvozom smeća na dotično divlje odlagalište u šumi. Apsolutno nema potrebe za tim budući da Čakom uredno i profesionalno svaki ponedjeljak odvozi smeće ostavljeno ispred ulaza. Štoviše, uredno se odazovu i na izvanredne pozive!

Međutim, istina je da se naše smeće našlo na dotičnoj deponiji sortirano i uredno spakirano u original pvc vreći od Čakoma, (što opet objašnjava da nema potrebe za bacanjem smeća u prirodu). Javna tajna je da diljem Međimurja u vremenu od odlaganja smeća do dolaska djelatnika Čakoma određene skupine nesavjesnih građana ruju po smeću i odnose njima zanimljivo! (Što znači da i vlastito smeće moramo čuvati!!!).

A Krešimir Čolak će morati dati dokaz o “odvoženju” smeća na divlje odlagališta nakon prijave DORH-u za klevetu.” (Vladimir Horvatić)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije