Sramota: Tko to baca smeće na puteljku između N.S. Rok i Mačkovca?

– Šaljem vam ovo pismo i slike da bih ukazao na nemar pojedinaca prema prirodi koja nas okružuje. Na poljskom puteljku koji spaja Novo Selo Rok i Mačkovec u šumskom dijelu, pojedinci konstantno odlažu smeće svih vrsta što se može vidjeti i iz priloženih slika – napisao je čitatelj Krešimir Čolak u pismu koje je uputio u našu redakciju.

Kaže kako je taj put relativno prometan pa ga čudi da još nitko nije nesavjesne građane uhvatio na djelu i prijavio ih. – Sramotno je danas dok se otpad svih vrsta može legalno predati na odvoz komunalcima da se ovakve stvari još uvijek događaju.

Sramota za ljudski rod! Na taj način ti pojedinci prikazuju lijepu sliku o sebi. A pitanje je i što rade komunalni redari kojima je u opisu posla da takve stvari primjećuju i prijavljuju. Jer ako sam ja, koji se tim puteljkom krećem jednom u dva mjeseca mogao naći na hrpi smeća odbačene slike rendgena od Vladimira Horvatića, onda je to mogao i on koji je za to plaćen.

A i dotični gospodin je očito biser svoje vrste kad te slike stavlja na “mjesto zločina”. Hvala mu na tome. Ja, kao odgovoran pojedinac ovaj ću slučaj prijaviti inspekciji te se nadam primjerenoj kazni i boljoj kontroli nadležnih službi – poručio je putem pisma ogorčen čitatelj.

>>> Demantij Vladimira Horvatića na članak o bacanju smeća

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije