Zašto je važna prevencija i otkrivanje raka debelog crijeva?

Zavod za javno zdravstvo Međimurske županije poziva vas na javnu tribinu pod nazivom “Važnost prevencije i ranog otkrivanja raka debelog crijeva” koja će se održati 17. ožujka (ponedjeljak) u Multimedijalnoj dvorani Grada Preloga.

Od 18 do 19 sati predviđeno je razgledavanje modela debelog crijeva uz praktična pitanja, a od 19 do 20 sati predavanja na tu temu održati će Renata Kutnjak Kiš, dr.med.,spec.epidemiolog, Zavod za javno zdravstvo Međimurske županije i Marija Prekupec, dipl.med.techn, Zavod za javno zdravstvo Međimurske županije.

Sudjelovanje u Programu ranog otkrivanja raka debelog crijeva može vam spasiti život! Kako i zašto?! Informirajte se na tribini u Prelogu. Na velikom modelu debelog crijeva koji će biti izložen tijekom tribine, moći ćete vidjeti promjene koje liječnik može opaziti prilikom kolonoskopije.

O svojim iskustvima i uspješnom povratku u svakodnevni život, svjedočit će osobe oboljele od raka debelog crijeva koje se okupljaju u ILCO društvu Županijske lige protiv raka Čakovec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije