Udruga mladih iz Vratišinca održala godišnju skupštinu

Redovna godišnja skupština Udruge mladih Vratišinec održana je 22. veljače u Društvenom domu Vratišinec. Predsjednik Saša Slamek otvorio je skupštinu, a zatim je dopredsjednik Davor Žagar pročitao izvješće o radu za 2013. godinu iz kojeg se moglo iščitati da je prošla godina bila uspješna za Udrugu mladih.

Organiziran je doček 2013. godine te je time ujedno započeta nova radna godina. U rano proljeće počela je izgradnja igrališta. Radne akcije su pokazale zadovoljavajuće rezultate, ali igralište nije još uvijek dovršeno. Završetak igrališta planira se ove godini. Tijekom zime organizirana je rekreacija za sve mještane u suradnji sa OŠ dr. Vinka Žganca.

Treba spomenuti i prijateljsku utakmicu s juniorima NK “Sokol”, te odlazak na razna događanja drugih udruga. Kao najvažniji događaj koji Udruga organizira izdvaja se Malonogometni noćni turnir. Svaku godinu sve bolji i uspješniji čime se članovi ponose.

Tijekom ljeta zaputili su se na kampiranje na Dravu. Od ostalih putovanja tu su Karlovački dani piva i Arena Ice Fever. Kako bi se članovi družili tijekom zime, u suradnji sa NK “Sokol” organizirali su tzv. druženja petkom gdje su članovi Udruge svaki petak igrali društvene igre i sami osmišljavali kako provoditi to zajedničko vrijeme.

Financijski izvještaj podnijela je tajnica Antonija Novak. Istaknuto je da financijski plan prati zacrtano, a sva su pročitana izvješća jednoglasno usvojena. Na skupštini su kao gosti bili predstavnici mjesnih udruga, te predstvanici srodnih udruga iz Malog Mihaljevca, Pustakovca i Mihovljana. Gosti su redom pohvalili rad udruge te zaželjeli dobar daljnji rad i suradnju.

Mladi iz Vratišinca zahvaljuju svim predstavnicima mjesnih udruga tako i predstavnicima srodnih udruga na odazivu na skupštinu te svim sponzorima pomoću kojih su uspjeli ostvariti brojne ciljeve i raduju se daljnjoj suradnji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije