Besplatne radionice: Saznajte kako se snima film

Udruga Autonomni centar – ACT iz Čakovca u sklopu svog programa za javnost pod nazivom act.klub organizira filmsku radionicu pod vodstvom Daria Juričana iz udruge BLANK koja će se održati 7. i 8. ožujka 2014. godine od 9 do 17 sati.

Radionica je namijenjena građanima koji se po prvi puta susreću s okruženjem u kojem se radi film. Početna snimanja održati će se u multimedijskoj dvorani udruge Autonomni centar – ACT na adresi Dr. Ivana Novaka 38 (zgrada Starog Hrasta) te će obuhvatiti ilustrativne primjere koji će se teoretski obrađivati (objektivi, svjetlo, kadar i kompozicija).

Polaznici će tokom radionica proći zanimanja svake filmske ekipe: scenarist, režiser, asistent, snimatelj, skripter, mikroman, montažer. Na radionici će se demonstrirati rad s najsuvremenijom opremom za snimanje slike i zvuka: HD kamera, usmjereni mikrofoni i profesionalna mikseta. Ukupno će se održati 6 besplatnih radionica.

Broj sudionika je ograničen, stoga prijavite svoje sudjelovanje do 3. ožujka 2014. na email: edukacija@actnow.hr. Potrebno je u nekoliko rečenica objasniti svoju motivaciju za sudjelovanje na ovoj radionici (kako planirate koristiti stečeno znanje). Sudionici će biti odabrani na temelju opisa motivacije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije