Obavijest studentima o subvencioniranom prijevozu

Upravni odjel za društvene djelatnosti Međimurske županije obavještava sve redovne studente koji su se javili na javni poziv za subvencioniranje studentskog prijevoza da su isti i ostvarili. Izvanredni studenti nisu ostvarili pravo na prijevoz i o tome će biti obaviješteni pisanim putem.

Studenti koji studiraju izvan Međimurske i Varaždinske županije, a prijavili su se na poziv za subvencionirani prijevoz vlakom ili autobusom u akademskoj godini 2013./2014. karte će moći podići u svojim općinama ili gradovima. O točnom datumu i vremenu podizanja karata studenti će biti naknadno obaviješteni. Obavijest o načinu preuzimanju karata prijevoznika Autotrans d.o.o. Rijeka objavit će u utorak na web stranici Županije.

Studentima s područja Grada Čakovca karte će biti dostavljene poštom na kućnu adresu. Studenti koji studiraju u Međimurskoj i Varaždinskoj županiji i kupuju mjesečne karte, a prijavili su se na poziv za subvencionirani prijevoz vlakom ili autobusom u akademskoj godini 2013./2014. prilikom kupnje mjesečne karte za autobus i vlak subvenciju ostvaruju od veljače s time da će prilikom kupnje karte u ožujku ista biti umanjena za 100,00 kn.

Studentima koji studiraju u inozemstvu naknada će se doznačiti na njihove žiro ili tekuće račune koje su prijavili u prijavnici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije