Podroom: Podrumarenje četvrtkom uz Vinariju Kerman i grupu Vertigo

Uz podrumarenje, posjetitelje očekuje dobra zabava uz obilje programa, a dogovoren je i zabavni program, odnosno nastup poznate glazbene skupine Vertigo čiji je zadatak da s odličnom svirkom upotpune cijeli doživljaj.

U četvrtak 6. veljače slobodno dođete i uživajte u jedinstvenoj vinskoj ponudi, degustiramo odabrana vina Vinske kuće Kerman. Sve posjetitelje očekuje dobra zabava uz obilje programa, kao i do sada. Stoga, skupite društvo i budite vi dio najbolje zabave u gradu.

Opustiti se možete već od 21 sat. Gosti i svi prisutni će se, uz vina i živu glazbu, zabavljati do 2 sata ujutro. Podrumarenje svaki tjedan definitivno uspijeva okupiti međimursku, ali i prekodravsku publiku i svi se uvijek dobro zabave. Ne sumnjamo da će tako biti i ovaj četvrtak. Pozivamo Vas da nam se pridružite i uživate u jedinstvenoj vinskoj i koncertnoj ponudi.

Koncert “The Whisper”

Grupa “The Whisper” novo je ime na zagrebačkoj i hrvatskoj blues sceni. Spoj je mladenačke energije i zanosa sa velikim i dugogodišnjim iskustvom na Zagrebačkoj rock i blues sceni. Ova je ekipa, predvođena genijalnim vokalom, sve što vam ja potrebno za dobru zabavu i gušt.

Više od toga vam nećemo otkriti, ali ako ste unatoč gore navedenom još uvijek skeptični onda je jedino što vam je za činiti: zaputiti se u petak 7. veljače u Podroom i uvjeriti se sami. Iza njih su nekolicina nastupa, prvi revijalni je bio u Hard Place-u sa odličnim odazivom i još boljom zabavom! Zatim “B.B.F.”, “Route 66”, “Vintage Industrial Bar”, “Zvjezdana Prašina”, “Legend Riders”, “No Sikiriki” i “Mojo Bar”.

Repertoar benda bazira se na urbanom blues-u (M. Waters, B.B. King, Buddy Guy…), soul glazbi kakva se izvodila krajem 60-ih(Etta James, A. Franklin, T. Turner, Koko Tyler..), legendarnim blues instrumentalima (F. King, L. Mack, J. Beck..) i rock antologiji tipa J. Joplin, Traffic, E. Clapton, Presley i drugi..

DRUNK ‘N’ FAMOUS BY BAXA & JUDDY

Poklonici klupske glazbe nipošto ne bi smjeli propustiti veliki party u Podroomu jer smo ove subote odlučili pokrenuti novu dimenziju partija za vjerne ljubitelje glazbe i sve vas koji ste spremni doći i provesti nezaboravnu, ludu noć uz zvukove najjačih hitova. Partijaneri B i J pripremili su Vam cijelu noć MOVING uz svu vrstu elektronske glazbe! Booooom!

A da atmosfera bude još bolja čekaju Vas mnoga iznenađenja, koje će Vas okrijepiti. Dakle, jedino što trebate raditi u subotu navečer doći u Podroom Drink And Music Club i uživati. Znači ako želite doživjeti osjećaj uzbudljivog partyja, užarene atmosfere, odlične muzike onda je vaše mjesto u Podroomu. Očekujemo Vas u što većem broju… Vidimo se!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije