Ribolovci Smuđa iz Draškovca održali godišnju skupštinu

U prostorijama Društvenog doma u Draškovcu 25. siječnja održana je 32. redovna godišnja skupština ŠRD-a Smuđ. Na skupštini je bilo 49 članova društva i uzvanika, među kojima i gradski vijećnik Nino Marđetko, te Alojz Repalust ispred Mjesnog odbora Draškovec.

Skupštinu su vodili Zdravko Slaviček kao predsjednik, tajnik Michael Balent, blagajnik Nikola Balent, Danijel Balent, vođa natjecateljske ekipe i Tomica Tota kao zapisničar. Na skupštini su predstavljena godišnja izvješća i plan rada i financijski plan za 2014. godinu. Nakon prezentacije izvješća predsjednika o radu društva, financijskog izvješća i izvješća natjecateljske ekipe za 2013. godinu, te plana rada i financijskog plana za 2014. godinu, ista su većinom glasova članova društva prihvaćena, javlja Prelog.hr.

Glavni naglasak bio je na planu proširenja ribnjaka Trnišće u Draškovcu, koji bi nakon toga zadovoljavao uvjete potrebne za održavanje ligaških i drugih vrsta natjecanja, a u čemu je ŠRD podržan i od strane Grada Preloga.

Iskazano je i zadovoljstvo što se natjecateljska ekipa natjecala u I. međimurskoj ligi, gdje su ostvareni solidni rezultati koji omogućuju daljnje napredovanje i ostvarivanje još boljih rezultata u 2014. godini. Na kraju skupštine od strane društva iskazana je zahvala svim sponzorima i svim onima koji su na bilo koji način pomogli 2013. godine.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije