Marko Oto preuzeo “Rode” na mandat od četiri godine

Za predsjednika Zmajarskog kluba Rode iz Preloga na izbornoj skupštini na mandat od četiri godine izabran je Marko Oto, za dopredsjednika Daniel Kramar, za tajnicu Lidija Kramar, a za blagajnika Đuro Pintarić.

U protekloj godini Rode su dobile šest novih pilota koji su u klub doveli i dvije nove letjelice. Od planova je izdvojeno okupljanje dječje skupine modelara i meteorologa, te povećanje članstva i turistička promocija, javlja Prelog.hr.

– Planovi koje smo si postavili i stavili ih na papir možda će izgledati nerealno, ali trudit ćemo se ostvariti ih. Za početak ćemo popisati inventar, u planu je malo detaljnija priprema i uređenje letjelišta, piste, prilaza i hangara, te obnavljanje opreme potrebne za registraciju letjelišta prema novom zakonu – kazao je predsjednik Marko Oto.

Najavio je i razna događanja koja planiraju tijekom godine. Plan za budućnost je i traženje zemljišta, te izrada novog i većeg aerodroma. Slijedi i obilježavanje 20 godina postojanja kluba. – Promocija kluba i bolja suradnja sa ostalim Udrugama s područja Međimurja i dalje će nam biti prioritet – istaknuo je između ostalog novi predsjednik.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije