Godišnje bodovanje: Vatrogasci Svete Marije ponovno najbolji

U nedjelju 26. siječnja u Donjem Vidovcu je tročlano povjerenstvo u sastavu Ivan Krištofić, županijski vatrogasni zapovjednik, Andreas Lisjak, predsjednik i Stanko Vugrinčić, zapovjednik Vatrogasne zajednice područja općina Kotoriba, Donji Vidovec, Sveta Marija i Donja Dubrava izvršilo godišnje bodovanje rada vatrogasnih društava s donjomeđimurskog područja.

Boduje se s 14 elemenata, od masovnosti društva, preko vatrogasnih intervencija i sudjelovanja na vatrogasnim natjecanjima do ispravnosti vatrogasne opreme. Najbolje rezultate i ove su godine postigli su članovi DVD-a Sveta Marija skupivši 2.898 bodova, slijede vatrogasci Donje Dubrave s 2.684 boda, vatrogasci Kotoriba skupili su 2.390 bodova, slijedi DVD Donji Vidovec s 1.331 bodom te DVD Donji Mihaljevec koji je prikupio 1.179 bodova.

Vatrogasci Svete Marije godinama su pri samom vrhu u Vatrogasnoj zajednici Međimurske županije kada je u pitanju bodovanje. Za razliku od prošle godine ove su ipak nešto slabiji jer su lani skupili čak 3.300 bodova.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije