U čakovečkom Podroomu ovaj petak veliki koncert Elementala

U petak 17. siječnja u sklopu velike turneje “U redu je – 15. godina Elementala” u čakovečkom Podroomu gostuje ovaj popularni sastav. Osim što je ovo drugi puta da gostuju u Podroomu, koncert će biti poseban iz više razloga.

Kao prvo dolaze nam predstaviti novi material među kojim se nalaze već izdani singlovi “Neustrašivi”, “Po mojoj mjeri” i “Prokleta ljubav”. Koncert će biti jedan u nizu održanih diljem Hrvatske kojim Elemental promovira novi album “U redu je”, a istovremeno slavi svoj 15. rođendan. Još daleke 1998. okupili su se kao reperski trojac s DJ-em, a nakon 15 godina i šest albuma, pretvorili se u regionalni brend koji svoj uspjeh potvrđuje kvalitetnim singlovima, spotovima, koncertima i brojnim nagradama struke i publike.

Osim vrhunske svirke i sjajne atmosphere koju koncerti Elementala uvijek donose, ovaj će put publiku dočekati posve novi show. Ideja koja stoji iza koncerata je “prošetati” kroz 15 godina djelovanja benda, ali s naglaskom na posljednji album “U redu je” koji je do sada naišao na sjajne reakcije publike diljem regije.

Znači u petak 17. siječnja zajedno slavimo 15. rođendan Elementala, slušamo nove pjesme i pozivamo sve na concert ovog odličnog benda. Cijena ulaznice je 60 kuna, a karte su već u prodaji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije