Vinski kutak: U prvom krugu predstavili smo devet vrsnih međimurskih vinarija

Sommelier školovan u Londonu i svjetski putnik, Kristijan Gačal pristao je da za portal eMedjimurje.hr odradi razgovore i recenzije vrhunskih međimurskih vinara koji svoju filozofiju temelje na kvaliteti i promocijI našeg međimurskog kraja i vina. Promocija naših vinara i Vinskog kutka nije odrađena samo na međimurskoj razini, već je priča poprimila i nacionalni karakter putem Večernjeg lista te portala Net.hr, 24sata.hr i Gastro.hr.

U prvom krugu razgovarao je s predstavnicima devet međimurskih vinarija. Tako smo putem Vinskog kutka portala eMedjimurje predstavljali, počevši od početka tjedna u ponedjeljak, abecednim redom vinariju AgromeđimurjaVinogradarstvo i podrumarstvo Cmrečnjak, Vinariju Jakopić, Vinariju Zvonka Kermana, Vinariju Alojza Novaka,Vinogradarstvo i podrumarstvo Zvonimira Petkovića, Vinariju Preininger, Vinariju Štampar te Vinogradarstvo i podrumarstvo Tomšić.

O drugom krugu predstavljanja međimurskih vinara čitajte na proljeće ove godine.

Kristijan Gačal je autor tekstova, voditelj intervjua i vanjski suradnik portala eMedjimurje. Ponosno nosi titulu 1. razine prestižnog ceha sommeliera iz Londona – Court of Master Sommelier, London. Ima dugogodišnje iskustvo u radu s internacionalnom klijentelom i iskustvom s preko 700 etiketa što domaćih što internacionalnih vina. Put je počeo davne 1993. godine na putničkim cruiserima (Disney Cruise Line, RCCI) što danas i nastavlja.

U međuvremenu je bio dio mnogih konzultacija u svrhu otvaranja i vođenja restorana i hotela, te jahti sa visokim standardima od 5 zvjezdica te isto tako vrlo dobro upućen u vrlo zahtjevne standarde afilijacija ponajboljih putničkih agencija u Europi i Sjedinjenim Američkim Državama (Conde Nast Johansens i Virtuoso).

>>> Vinski kutak portala eMedjimurje

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije