Večer rock glazbe uz bend Acoustic souls u Kotoribi

U nedjelju 5. siječnja s početkom u 19 sati u Kotoribi vas očekuje prava glazbena poslastica. Dođite i uživajte u ritmovima rock glazbe uz fantastičan gitaristički duo Acoustic souls, a koncert u Domu kulture organizira tamošnji KUD-a Kotoriba.

Acoustic souls je bend koji izvodi najpopularnije strane hitove s Billboard ljestvica od 60-tih godina do najnovijih. Riječ je o gitarističkom duetu iz Đakova, odnedavno sa zagrebačkom adresom, a čine ga Tomislav Užarević (vokal i gitara) i Vjekoslav Valetić -W SoulBear (gitara i vokal). 

Pjesme iz njihovog pomno biranog repertoara osvježene su fantastičnim akustičnim aranžmanima, sukladno njihovom talentu i dugogodišnjem glazbenom iskustvu. Bend je u dvije godine zajedničkog rada, osvojio brojne simpatije publike, nastupajući diljem Hrvatske. Album prvijenac, THE ROAD je snimljen u svibnju ove godine i sudeći po nominacijama za Porin i Crnog Mačka koje su glazbenici stekli izvan okvira benda, očekuje se prava glazbena poslastica.

Nemojte se začuditi kad hitove Stinga, Claptona, U2-a, Stones-a, Coldplay-a ili Maroon 5, počnete pjevušiti u nekom novom ruhu…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije