Gradonačelnik zahvalio svim javnim ustanovama na području Preloga

U četvrtak 19. prosinca u Gradskoj vijećnici Grada Preloga održan je sastanak gradonačelnika Grada Preloga Ljubomira Kolareka s voditeljima ispostava javnih ustanova i službi na području Grada.

Sastanku su prisustvovali pročelnici upravnih odjela Grada Preloga i voditelji ispostava javnih ustanova Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Zavoda za mirovinsko osiguranje, Zavoda za zdravstveno osiguranje, Porezne uprave, Zemljišnoknjižnog odjela Općinskog suda, Policijske postaje, Državne geodetske uprave, Ureda državne uprave, Zavoda za hitnu medicinu te Upravnog odjela za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša, javlja Prelog.hr.

Susret je održan na inicijativu gradonačelnika Grada Preloga kako bi zahvalio svim javnim ustanovama na uspješnoj suradnji tokom protekle godine i sa željom da u narednoj godini suradnja postane još kvalitetnija.

Voditelji ispostava ureda javnih ustanova su pozdravili inicijativu i takav način suradnje, te su na sastanku iznijeli poteškoće s kojima se svakodnevno susreću u svom radu kao i želju za zajedničkim rješavanjem problema.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije