U subotu završava čarolija Adventa u gradu Zrinskih

Ove subote, 21. prosinca 2013. zatvara se ovogodišnja adventska događanja u centru grada Čakovca. Pridružite se na otvorenju posljednje adventske subote u 10 sati u Katoličkom domu gdje započinje program Čakolanda. Nakon završenog programa u Katoličkom domu (oko 11 sati) dođite u zgradu Scheier na prigodni program tamburaša i folkloraša OŠ Sveti Martin na Muri.

Ulica kralja Tomislava rezervirana je za kućicu Djeda Mraza (preko puta Turističkog ureda) s kojim će se najmlađi, a i oni nešto stariji moći slikati te dobiti pokoji poklon ukoliko su bili dobri tijekom godine. Djed Mraz će za sve svoje goste biti na raspolaganju od 9 do 13 sati. Ovogodišnji Advent ne bi bio potpun bez vrijednih rukuizlagača kojih ove godine ima čak preko 50-ak.

Posjetite ih na njihovim štandovima postavljenima u atriju SOHO bara, Ulici kralja Tomislava i u Ulici Matice Hrvatske te iskoristite prigodu da u vrijeme darivanja poklonite svojim najbližima poklone domaće radinosti. Unutar atrija SOHO bara očekuje vas i tradicionalna međimurska gastronomska ponuda.

Bajku Adventa upotpunit će kočija identična onoj Pepeljuginoj s kojom se možete provozati centrom grada. Ove godine ostvarena je parnerska suradnja s Općinom Sv. Martin na Muri i Turističkom zajednicom općine Sv. Martin na Muri koji u duhu tradicije donose svetomartinske običaje adventskog vremena. Stoga vas organizator – Turistička zajednica grada Čakovca poziva da im se pridružite u blagdanskoj čaroliji Adventa u gradu Zrinskih!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije