Na dočeku 2014. Međimurce će zabavljati Magazin i Žiga s bandistima

Na početku 10. sjednice Skupštine Turističke zajednice grada Čakovca održane 10. prosinca 2013. godine gradonačelnik grada Čakovca Stjepan Kovač i direktorica Turističkog ureda Turističke zajednice grada Čakovca Ivana Maltar upoznali su predstavnike medija i prisutne skupštinare sa svečanim dočekom Nove godine na Trgu Republike u Čakovcu koji je završnica i kulminacija manifestacije Advent u gradu Zrinskih.

Svim građanima i gostima pripremili su spektakularan doček uz nastup grupe Magazin te Žige i bandista. Ovogodišnjim dočekom Čakovec zasigurno dolazi na VIP listu hrvatskih gradova koji dočekuju Novu godinu na gradskim trgovima uz poznate estradne izvođače. Brojni posjetitelji moći će uživati u bogatoj gastronomskoj ponudi unutar ugostiteljskog šatora na Trgu Republike i uz ponoćnu čestitku gradonačelnika, tradicionalni valcer i spektakularni vatromet dočekati Novu 2014. godinu.

U nastavku sjednice Skupštine Turističke zajednice donesene su Izmjene i dopune programa rada i financijskog plana Turističke zajednice za 2013. godinu pa su tako planirani prihodi porasli s planiranih 2.040.000,00 kuna na 2.160.000,00 kuna. Turistička zajednica grada Čakovca će u 2014. godinu ući s viškom prihoda iz prijašnjih godina u iznosu od 196.090,00 kuna što će u slijedećoj godini biti namjenski utrošeno na obilježavanje 50 godina postojanja Turističke zajednice te na daljnje poboljšanje programa jubilarnog 50. Međimurskog fašnika i jubilarnog 50. Porcijunkulovog, a sve planirane aktivnosti biti će u znaku 50. jubileja.

Usvojenim Programom rada i financijskim planom za 2014. godinu, uz zadaće propisane Zakonom, Turistička zajednica će uz tradicionalne manifestacije organizirati i Smjenu straže Zrinske garde te Legendarni vikend, Advent u gradu Zrinskih, a planirane su i aktivnosti u sklopu ekološko edukativne akcije “Volim Čakovec”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije