Sveti Nikola za neizbrisiv osmijeh i sreću u Općini Vratišinec

Da ove godine Sveti Nikola nikoga ne zaobiđe u Općini Vratišinec, pobrinule su se članice socijalne komisije. Naime u subotu navečer u društvenom domu Vratišinec organizirano je druženje djece s posebnim potrebama i njihovih obitelji.

Gospođe Lajtman, Jambrošić i Mlinarić, članice socijalne komisije uz potporu općinskog načelnika Zdravka Mlinarić, željele su pozvanoj djeci i njihovim roditeljima dati do znanja da su važni dio našeg društva i da će imati sluha za sve njihove  probleme i sudjelovati u  njihovom rješavanju koliko god će imati mogućosti.

Poslije pozdravnog govora načelnika društvo su uveseljavale svojim igrokazom članice KUU “Društvo žena” Gornji Kraljevec u čijem je angažmanu stigao i Sveti Nikola sa skromnim poklonom za svakog u čiju je čast druženje upriličeno.

Veselju pozvanih nije bilo kraja, iskreni smijeh, pljeskanje ručicama, veselo čavrljanje još par sati nakon toga bili su više nego dovoljan znak organizatorima da je osmijeh i veselje ove djece nagrada koja se ne zaboravlja.

Svoje prijedloge i iskustva dali su i roditelji, zamjenica načelnika gđa. Milena Granatir te velečasni Pavao Mesarić. Na rastanku svi okupljeni složili su se da takvo druženje treba organizirati redovito.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije