Članovi KUD-a Donji Vidovec oduševili posjetitelje na godišnjoj priredbi

Prema uhodanoj tradiciji Kulturno-umjetničko društvo Donji Vidovec na kraju svake godine organizira tradicionalnu godišnju priredbu. To je prilika da svojim mještanima pokažu kako su radili i što su naučili kroz tekuću godinu.

Ovogodišnja priredba održana je u nedjelju 8. prosinca s početkom u 15 sati u prostorijama tamošnjeg Doma kulture. Svojim zalaganjem i radom kroz cijelu godinu ostvarili su vrlo dobre i važne nastupe, kako stariji, tako i mlađi folkloraši. Uz njih nastupili su dramska i tamburaška sekcija, vokalisti i Martin Srpak.

 

U devedeset minutnom programu dokazali su svoju kvalitetu rada u što je uloženo puno truda, slobodnog vremena i zalaganja. Oduševili su brojne posjetitelje u prepunom Domu kulture. – Uživali smo u programu što su nam spremili naši kudači. Nasmijali smo se, rasplakali…Posebno mi je dirljivo bilo vidjeti one najmlađe kako plešu i sviraju. Raduje me što se ne moramo bojati za budućnost očuvanja tradicije i kulture našeg kraja – rekla nam je mještanka koja je i sama nekada plesala u folklornoj sekciji. 

Na ulazu u dvoranu se prikupljao  dobrovoljni prilog koji će biti namijenjen za kupnju dječjih nošnji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije