U Podroomu vas čeka smijeh, klapska pisma i svirka Larve

Zanimljiv i zabavan program očekuje vas u Podroom Drink And Music Clubu. U nastavku saznajte koja vam to iznenađenja pripremaju.


Srijeda 27/11

Srijeda u znaku smijeha

Nakon što smo u medijima svakodnevno bombardirani s lošim prognozama bilo da su one vremenske ili društvene lijepo je zamisliti jednu večer izdvojenu kako bi se maknuli od takvih priča. Pa evo prilike!

Stand up comedy večer koja diže raspoloženje, komičari koji nasmijavaju do suza, samo riječi nisu dovoljne da opišu doživljaj uživo. Upravo iz tog razloga pozivamo sve da 27. studenog dođete i budete nasmijani, na pozornici će nas nasmijavati Aleks Curać Šarić i Goran Vugrinec. Simpatični, duhoviti, proćelavi s puno iskustva i talenta za ono što rade najbolje, da oduševe i do suza nasmiju  publiku.

Ulaznica je dvadesetak kuna a svi koji se pojave zaslužili su piće dobrodošlice, zato se pridružite veseloj ekipi, dođite i uvaljani u udobne fotelje uz piće uživajte u društvu ali i u smijehu kojega nikad dosta.


Četvrtak 28/11

Podrumarenje četvrtkom uz Klape “More” iz Splita

U nastojanju da proširimo našu ponudu kvalitetnim sadržajem, Podroom Drink And Music Club u sklopu programa pod nazivom “PODRUMARENJE ČETVRTKOM” svakog četvrtka predstavlja jednu vinariju. Podrumarenje je zbog velikog interesa posjetitelja i izlagača postalo omiljen događaj koji svakog tjedna privlači publiku željnu dobre zabave i kvalitetnog vina.

Ovaj četvrtak svi ljubitelji klapskih pjesama imat će priliku uživati u klapskom pjevanju klapa More iz Splita. Koncertni program poznatih klapskih napjeva sigurno će oduševio sve nazočne, zato pozivamo sve goste na večer dobrog vina, pjesme i plesa. Da dobra klapska i dalmatinska pjesma ne mora nužno biti rezervirana samo za južne krajeve Hrvatske dokazat ćemo već ovaj četvrtak.

Druženje uz pjesmu i vino potrajat će do dugo u noć, vjerujemo da će to biti lijepo iskustvo za nas i sve naše goste. Vokalni kvartet klapa “More” – Split sastavljen je od nekadašnjih klapskih pjevača koji su pjevali u raznim klapama no ova njihova Klapa egzistira kao udruga od 2002.g.  U tom periodu prošli su pjesmom veliki dio svijeta kao što su primjerice USA, Kanada, Južnoafrička Republika, Čile, Brazil a od europskih destinacija malo je zemalja gdje nisu bili.

U svojem repertoaru koji nude imaju klasične i izvorne dalmatinske pjesme pa sve do onih popularnih šlagera koje obrađuju i izvode na njima svojstven način. Pozivamo Vas da nam se pridružite i uživate u jedinstvenoj vinskoj i koncertnoj ponudi. Svi gosti će moći uživati u degustaciji te stručno vođenoj prezentaciji kvalitetnih vina. Sve posjetitelje očekuje dobra zabava uz obilje programa, tamburaški sastav “Kumovi” i klapa “More” te naravno najbolja međimurska vina.

Stoga, skupite društvo i posjetite Podroom Drink And Music Club. Kao i uvijek, potrudit ćemo se da uživate i da se dobro zabavljate cijelu večer. Dođite i zabavite se uz primamljive zvukove i dobro poznatu atmosferu… Ne propustite!!!!

Petak 29/11
Larva – Muse Tribute Band

Pozivamo vas na najluđu svirku u gradu za koju će se pobrinuti jedan dobro poznati čakovečki bend  “LARVA”. Lokacija je najbolji klupski prostor u gradu poznat po odličnoj atmosferi te najboljoj i najglasnijoj publici. Larva garantira još jedan odličan live nastup, ovaj puta dolaze kao Muse Tribute Band – Muse je engleski progresivni rock glazbeni sastav.

Pa zato, svi oni koji žele čuti dobru glazbu i uživati u poznatim Muse rock-hitovima pozivamo da dođu u Podroom upetak 29.studenog. Larva je široj javnosti poznat kao alternativni rock-bend koji svira obraderock i grunge stvari, iza sebe ima brojne nastupe na rock – festivalima,samostalnim koncertima te humanitarnim svirkama.

Garantiramo da će dečki iz Larve napraviti pravu atmosferu, svi koji ih do sada nisu imali prilike čuti dođete i podržite ovaj odličan rock band. Larva su: Teo Petran – lead vocal, guitar, Igor Perhoč – piano, Zoran Ratajec – bass i Marko Šarić – drums.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije