Završen MEF: Saznajte tko su dobitnici glazbenih nagrada

U čakovečkom Centru za kulturu u nedjelju 24. studenog održan je jedanaesti po redu Međimurski festival zabavne glazbe. Ovogodišnji Grand Prix MEF-a osvojila je Slovenka Anita Kralj s pjesmom Ni trnja brez greha.

Najboljom pjesmom prema ocjeni slušatelja i radijskih novinara proglašena je pjesma Globus banda Kad te poljubim. Najbolji scenski nastup imala je Dora Bačić s pjesmom Preboli me, najbolji debitant je grupa Supermarket koja se predstavila s pjesmom Jelica, nagradu za najbolji tekst osvojio je Igor Brešan za pjesmu Sjećaš se, nagrada za najbolji aranžman otišla je Jurici Pađenu&Aerodromu za pjesmu Dovela si me u red, nagradu za najbolju glazbu primio je Marko Tomasović za pjesmu Prosjak, nagradu za cjeloviti glazbeno-scenski dojam dobila je Mila Elegović s pjesmom Koka, dok je posebna nagrada MEF-a dodijeljena Jerku Fabiću koji je na festivalu otpjevao pjesmu Međimurski dečko.

Mnogobrojna publika imala je priliku uživati i slušati 22 izvođača koji su se sa svojim novim skladbama predstavili na MEF-u.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije