Nova anketa portala eMedjimurje.hr

Početkom rujna smo vas u anketi portala eMedjimurje.hr pitali bacate li hranu.

Zalihe hrane svugdje su sve manje, činjenica je da ne proizvodimo onoliko hrane koliko je konzumiramo. Početkom listopada UN-ove agencije za hranu objavile su da je svaki osmi čovjek na svijetu kronično neishranjen. Godišnje čak pet milijuna djece umire zbog neishranjenosti.

Hrane za sve svakako ima dovoljno, no pravi je problem u raspodjeli i kupovini za potrebe, a ne za izobilje.

Vodeći se tom mišlju zanimalo nas je kako se naši čitatelji odnose prema hrani te bacaju li je. U anketi je sudjelovalo 957 čitatelja. Iz ankete se zaključuje da se čitatelji portala eMedjimurje.hr odgovorno odnose prema hrani.

42.74% čitatelja portala eMedjimurje.hr se trudi iskoristiti hranu i ne bacati je, 29.78% čitatelja ponekad baca hranu, a 27.48% nažalost baca hranu.

Dolazi vrijeme zime, za Europu je moguće da će se suočiti s najhladnijom zimom u proteklih sto godina. Ipak, prema trenutnim podacima Klimatološkog odjela DHMZ-a zima 2013./2014. će u Hrvatskoj biti prosječna ili čak malo toplija od prosjeka, odnosno slična ili malo toplija od prošle.

Nas zanima kako ćete se ove zime grijati. Tako vam postsavljamo novo anketno pitanje (s desne strane portala): Kako zimi grijete?

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije