Akcije skupljanja hrane i potrepština za mačke su prošle super!

Udruga za zaštitu i promicanje prava životinja “Sklonište dobrote” 9. i 16. studenog odražala je akciju skupljanja hrane i potrepština potrebnih za normalno funkcioniranje Udruge koja skrbi o napuštenim mačkama. Skupljeno je puno suhe i mokre hrane, dekica, košara, pijeska i novca.

Posebno se zahvaljuju predsjedniku Gradskog vijeća grada Čakovca Jurici Horvatu na donaciji tri pletene košare za mačke, forumu mladih SDP-a, Ivanu Klobučariću – vlasniku caffe bara koji im je omogućio prostor za akciju, KG Medii na ogromnoj donaciji pijeska, ampula za mačke i konzerva.

Zahvaljuju se županu Matiji Posavcu, njegovom zamjeniku Zoranu Vidoviću, pročelniku Davidu Vugrincu te Velimiru Kelkediju iz Lista Međimurje. Zahvale idu i volonterima koji su bili tamo, Vanji Rodiger Pomor i Filipu Lučinu na fotografiranju akcije i kasnije na fotografiranju mačaka te svima onima koji su ih posjetili, donirali hranu, novce ili pijesak, dekice ili jastuke.

Udruga nema u planu još takvih akcija, ali svakako vas pozivaju da pratite njihov rad na facebook stranici te donirate s vašim mogućnostima. Broj mačaka na njihovoj skrbi se svaki tjedan, ponekad i svaki dan povećava te su troškovi ogromni, pomoć je prijekopotrebna.

Udruga će prisustvovati na Adventskom sajmu u centru grada Čakovca, imat će prekrasne ručne radove njihovih volontera koje ćete moći zamijeniti za donaciju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije