Zahvala vatrogascima i mještanima Malog Mihaljevca

Te vatrene noćne srijede 30. listopada 2013. nekima je zauvijek promijenio mišljenje o vatri i nesreći koja može doći ni otkud i za tren srušiti, uništiti ili izbrisati sve što stvaraš i za što se boriš cijeli život.

Požar koji je bio te večeri nanio je veliku štetu uništivši puno vrijednih stvari obitelji Perhoč iz Malog Mihaljevca, od automobila do garaže i kompletnih stvari u istoj. Najviše štete je nanio sjećanju ne samo oštećenim obiteljima i ugroženima već i većini mještana koji su bespomoćno mogli gledati kako se vatrogasci bore vatrenom stihijom i vjetrom koji je još samo pojačavao vatru.

– Zahvaljujemo se vatrogascima JVP Čakovca i DVD-u Mali Mihaljevec koji su stigli te noći u pomoć i odradili što je bilo u njihovoj moći. Kakva je samo čast biti vatrogasac, kad znaš da oni idu tamo odakle drugi bježe. Riskiraju svoje živote da bi spasili tuđu imovinu ili život – poručuje obitelj Perhoč.

  Vrlo vrijednu akciju su pokrenule Udruge iz Malog Mihaljevca (Dobrovoljno vatrogasno društvo, Udruga mladih, Udruga žena, Nogometni klub Mali Mihaljevec) te mještani sela koji su u ovim teškim trenucima dali svoj doprinos i nakratko financijski uzdigli obitelj pogođenu požarom.

– Najljepša im hvala na svemu! Uz suze radosnice samo se možemo zahvaliti i prenijeti svima da ipak postoje ljudi koji znaju, žele i hoće pomoći kada je to najpotrebnije. Još jednom vam svima HVALA! – zahvaljuju stradali u požaru.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije