Zvijezde i saborski zastupnici odigrat će utakmicu za Melaniju Horvat

Udruga oboljelih od leukemije i limfoma 20. studenog u Areni Varaždin s početkom u 18 sati organizira humanitarnu nogometnu utakmicu za bolesnu Melaniju Horvat iz Križovca. Osim Udruge oboljelih od leukomije i limfoma, suorganizatori događaja su Grad Varaždin i saborski zastupnik Mario Habek.

Melanija Horvat ima 24 godine i nezaposlena je profesorica biologije i kemije, magistrirala na Prirodoslovno matematičkom fakultetu u Zagrebu. Dijagnosticiran joj je femoroacetabularni sraz tipa CAM i PINCER te puknuće labruma što joj stvara nesnosnu bol i gotovo onemogućava kretanje. Zbog teških i specifičnih oštećenja te mlade životne dobi potrebna joj je artroskopija kukova u inozemstvu. Troškove liječenja prisiljena je platiti sama stoga se obratila udruzi za pomoć.

Boje Humanih Zvijezda Hrvatska brane: Goran Vlaović, Silvio Marić, Kruno Jurčić, Tomislav Rukavina, Branko Stupar, Zlatko Mateša, Branko Tušek, Slaven Knezović, Miroslav Bičanić, Stjepan Jukić, Fabijan Komljenović, Nino Tušek, Dejan Pap i Marijan Živković (golman).

Boje saborskih zastupnika brane: Mario Habek, Goran Marić, Saša Đuić, Alen Prelec, Josip Borić, Hrvoje Nekić, Antun Jerolimov, Anđelko Topolovec, Tomislav Žagar, Perica Filipec, Mario Matun i Zvonimir Nesek.

Udruga oboljelih od leukemije i limfoma nedavno je aktivirala humanitarni telefonski broj čijim pozivom će se donirati novac za njezino liječenje. Broj humanitarnog telefona je 060 888 202.

Cijena poziva za pozivatelje iz fiksne mreže iznosi 3,75 kn s PDV-om po pozivu, a cijena poziva za pozivatelje iz mobilne mreže 5,05 kn s PDV-om po pozivu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije